• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Vlakbed snijden

Een vlakbed snijden, Cosign Graphic Systems BV is uw leverancier van de benodigde machine. Daarnaast kunt u ook onderdelen en toebehoren snel en eenvoudig bij ons bestellen zonder dat u hier de deur voor uit hoeft; wij beschikken over een uitgebreid assortiment en leveren snel tegen een scherpe prijs.

Vlakbed snijden: altijd een passende oplossing voor een betaalbare prijs

Ons bedrijf is een begrip op het gebied van CNC frees- en snijmachines en met een goede reden. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring waardoor wij u kunnen voorzien van helder advies. Zo vindt u altijd de juiste machine voor uw toepassing. Daarnaast zijn wij altijd gericht op product- en procesinnovatie en voeren wij constant verbeteringen door in onze bestaande concepten. Mede hierdoor kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden tegen een betaalbare prijs.

Betrouwbaar en stabiel vlakbed snijden

Onze machines zijn betrouwbaar en bijzonder stabiel. Ze hebben een verzwaard onderstel van aluminium en staal. Bovendien zijn alle machines uitgerust met een bijpassend vacuümsysteem. Indien gewenst kunnen wij ook maatwerk leveren als het gaat om vlakbed snijden. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en spelen graag maximaal in op uw wensen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten door te bellen naar telefoonnummer +31 13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht