• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Kunststof snijden

Kunststof snijden: u boekt het beste resultaat als u gebruik maakt van de machines en de expertise van Cosign Graphic Systems BV. Naast een ruim aanbod computergestuurde snij- en freesmachines leveren wij bijpassende software. Ons positioneringsysteem maakt gebruik van een OptiScout Camera waarmee onze machines garant staan voor de optimale digitale afwerking.

Kunststof snijden volgens eisen en wensen

Kunststof snijden met onze gebruiksvriendelijke machines en software verzekert u van niets anders dan kwaliteit. De machines bieden daarnaast een flexibiliteit aan keuzes van freesspindels, snijunits en rilmodules. Ons aanbod maximaal afstemmen op uw toepassing, dat is waar het bij ons om draait. Daarom leveren wij ook maatwerk. Machines en onderdelen kunnen geheel op klantspecificatie worden geleverd. Binnen ons bestaande aanbod kunt u een keuze maken uit:

  • Entry: de oplossing voor de beginnende frezers. Deze computergestuurde machine is bijzonder nauwkeurig en snel en bovendien verkrijgbaar tegen met aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding;
  • A300: In deze machine zijn zwaardere motoren toegepast waardoor dit model geschikt is voor langere werkdagen;
  • X500: dit model beschikt over een volautomatische gereedschapswisselaar en levert een gepolijst eindresultaat.

Meer informatie en contact

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden, machines, onderdelen en toebehoren als het gaat om kunststof snijden contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar telefoonnummer +31 13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht