• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Kapa snijden

Wilt u display boards van de merken Katz en Kapa laten snijden? Dan bent u bij Cosign Graphic Systems BV aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist als het aankomt op computergestuurde frees- en snijmachines en kunnen van alles voor u betekenen. Wilt u display borden van de merken Katz of Kapa laten snijden of wilt u onderdelen van een freesmachine kopen? Cosign Graphic Systems BV is u graag van dienst, ook voor maatwerk.

Display borden van Katz en Kapa laten snijden bij de specialist

U vindt bij Cosign Graphic Systems BV machines die uw Katz en Kapa borden gegarandeerd op de juiste wijze snijden. Onze frees- en snijmachines zijn namelijk uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor het ideale “digital finishing” machines zijn. Het snijden van reboard en schuimplaat is zodoende ook een optie. De vakkundige medewerkers van Cosign Graphic Systems BV gaan altijd nauwkeurig te werk voor een optimaal eindresultaat.

Uitstekend materiaal voor de reclame-industrie

Wanneer u display borden van Katz en Kapa heeft laten snijden bij Cosign Graphic Systems BV, zijn deze materialen geschikt voor de reclame-industrie. Foamborden van Kapa zijn licht van gewicht van extra stevige kwaliteit. Een Kapabord ontleent zich uitstekend voor maquettes of een grote beursstand. De eco-vriendelijke platen van Katz zijn een op houtpulp-gebaseerd kernmateriaal dat aan beide zijdes is gelamineerd met papier en eveneens licht is in gewicht. Het dient als uitstekend materiaal voor reclameborden of hangborden.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het snijden van Katz en Kapa borden of wilt u een offerte aanvragen? Bel dan naar +31 (0)13 5443147 en wij staan u graag te woord. Bovendien kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht