• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freestafel

Een freestafel helemaal afgestemd op uw wensen, voorkeuren en uw toepassing. Cosign Graphic Systems BV is de specialist die u zoekt. Wij beschikken over een ruim aanbod machines en onderdelen en beschikken daarnaast over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van CNC frees- en snijmachines. Door de combinatie tussen machine en service bent u bij ons verzekerd van het totaalpakket: de beste apparatuur aangevuld met de beste service. Van advies op maat tot het verhelpen van technische storingen, wij zijn u graag van dienst!

Freestafel: keuze uit ons bestaande aanbod en specialist

Door de jaren heen hebben we een brede klantenkring weten op te bouwen. Gebruikers van onze machines leveren topkwaliteit in een breed scala van toepassingen. Of het nu gaat om het bewerken van schuim. Het produceren van 3D texturen, kunststof, metaal of acrylaat; u vindt bij ons altijd wat u zoekt. Hierbij kunt u een keuze maken uit onze standaardmodellen maar wij kunnen ook machines en onderdelen geheel op maat maken. Daarnaast zijn wij ook uw leverancier van de benodigde software en stellen de ideale combinatie tussen software en machine voor u samen.

Meer informatie en contact

Oriënteer u op de mogelijkheden van een freestafel van Cosign Graphic Systems BV door onze introductiefilmpjes te bekijken. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende afspraak met ons maken om uw wensen en onze mogelijkheden als het gaat om een freestafel in kaart te brengen. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31 13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht