• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freesmachine metaal

Advies op maat, de beste service, machine, software én prijs: een freesmachine voor het bewerken van metaal schaft u aan bij Cosign Graphic Systems BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij gaan graag met u in gesprek om onze machine en uw toepassing en wensen maximaal op elkaar af te stemmen.

Freesmachine metaal: van alle gemakken voorzien en maatwerk mogelijk

Wij kunnen een freesmachine voor het bewerken van metaal in alle standaard maten leveren maar ook voor de afwijkende maten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen maatwerk leveren en denken graag met u mee om uw vraag en ons aanbod naadloos op elkaar te laten aansluiten. Onze freesmachines hebben voor elke toepassing de juiste spindel en zijn voorzien van een Camere-Visionsysteem. Dit systeem registreert de positie van vooraf mee geprinte markeringspunten. Afwijkingen worden daarna gecorrigeerd. Dankzij het afvoersysteem van onze machines worden spanen en stofdeeltjes die vrijkomen tijdens het freesproces direct afgevoerd.

Uitgebreide service en de juiste software

Naast de juiste freesmachine voor het bewerken van metaal leveren wij uitgebreide service en de juiste software. Hiermee bieden wij u als klant het totaalpakket. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar +31 13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht