• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freesmachine hout

De beste freesmachine voor het bewerken van hout schaft u aan bij Cosign Graphic Systems BV. U vindt bij ons alles wat u zoekt om het beste uit uw product te halen. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op zodat u zich in alle rust kunt oriënteren op onze producten en onze tarieven.

Freesmachine hout: win advies op maat in bij onze specialisten

Bewerkt u hout met een freesmachine van Cosign Graphic Systems BV dan bent u verzekerd van niets anders dan kwaliteit. Niet alleen frezen onze machines met de grootste precisie, ze zijn ook bijzonder stabiel. De machines zijn voor zien van een verzwaard onderstel gemaakt van aluminium en staal. Binnen ons aanbod nemen de Entry-, de A300- en de X500-machines een prominente plaats in. De modellen voorzien elk in een andere vraagstelling waardoor we met dit aanbod een brede doelgroep weten te bedienen. Bent u benieuwd welke freesmachine zich het beste leent voor het verwerken van hout? In een vrijblijvende kennismaking voorzien wij u graag van gedegen advies op maat.

Meer informatie en contact

Onze machines leveren topkwaliteit in uiteenlopende toepassingen. Niet voor niets hebben wij een uitgebreide klantenkring. Bekijk eens enkele van de reeds gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden en onze expertise. Voor meer informatie over onze freesmachine voor het bewerken van hout kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 13 5443147!

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht