• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freesmachine flightcases

Een freesmachine voor de assemblage van zowel grote als kleine flightcases. Cosign Graphic Systems BV is de specialist die u zoekt. Met ons ruime aanbod CNC frees- en snijmachines maken wij het frezen en graveren toegankelijk voor elke ontwerper in de maakindustrie. Nieuwsgierig naar ons aanbod en onze mogelijkheden? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Freesmachine flightcases: eindeloos veel mogelijkheden

Het snijden van houten en kunststof schuimen onderdelen van flightcases: een freesmachine is hiervoor het gereedschap bij uitstek. Met onze machines, ons advies en onze uitgebreide service maken wij uw dagelijks werk gemakkelijker. Niet alleen leveren wij hoogwaardige producten. Ons bedrijf is ook toonaangevend als het gaat om het door ontwikkelen van bestaande machines. Aangevuld met bijpassende software bieden wij het beste van het beste.

Wij zijn u graag van dienst

Ons dienstverlening gaat verder dan het leveren en installeren van een freesmachine waarmee onderdelen van flightcases kunnen worden vervaardigd. Zo kunt u onze expertise te allen tijde inroepen bij het adviseren van prijscalculaties voor uw klanten of technische ondersteuning in verband met (nieuwe) materialen en software-updates. Wij staan garant voor een sterke combinatie tussen producten én service. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, door te bellen naar +31 13 5443147!

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht