• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Freesbank kopen

Gaat u een freesbank kopen, oriënteer u dan eens op de machines van Cosign Graphic Systems BV. Wij leveren meer dan toonaangevende producten; wij bieden de ideale combinatie tussen machine en service. Van inventarisatie tot implementatiemanagement, training en opleiding: wij bieden u het totaalpakket. Zo leveren wij ook de benodigde software en bieden wij snelle en adequate hulp bij technische problemen. Cosign Graphic Systems BV is uw ervaren en betrouwbare partner.

Freesbank kopen: keuze uit diverse uitvoeringen en modellen

U heeft bij ons keuze uit verschillende hoogwaardige machines in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bij ons een freesbank kopen die dé oplossing biedt voor veeleisende beginnende frezers of een model kopen dat aansluit bij de eisen van de gevorderde frezer, maar u kunt bij ons ook een freesbank geheel op maat laten maken. Wij bouwen dan zowel de machine als de onderdelen volledig volgens de door u opgegeven specificaties. Ook voor speciale machines kunt u bij ons terecht. Voorzien van afwijkende Z-doorgangen of een speciale afmeting (tot 17 meter lengte); het kan bij ons allemaal.

Bekijk onze demonstratievideo’s

Wilt u een freesbank kopen dan voorzien wij u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast kunt u online onze demonstratievideo’s bekijken om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen, door te bellen naar +31 13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht