• Nederlands
  • English
R

Sinds 1991

R

Sterk en toonaangevend

R

Combinatie van machine en service

Folie op rol snijden

Wilt u folie of textiel op rol laten snijden door een specialist? Neem dan eens contact op met Cosign Graphic Systems BV, want wij zijn dé specialist als het aankomt op computergestuurde frees- en snijmachines. Tevens zetten wij vanaf de start van ons bedrijf in 1991 in op product- en procesinnovatie én de verbetering van reeds bestaande concepten. Het moge duidelijk zijn dat wij van alles voor u kunnen betekenen.

Cosign Graphic Systems BV: ook voor textiel en folie op rol snijden

Voor het op rol snijden van textiel en folie bent u bij Cosign Graphic Systems BV aan het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke en nauwkeurige machines leveren wij altijd een oplossing op maat. De verschillende machines zijn geschikt voor het graveren, frezen en op rol snijden van alle soorten materialen. Van textiel en leder tot folie en kunststof.

Onderdelen voor frees- en snijmachines

Heeft u in uw werkplaats al een frees- of snijmachine staan, maar bent u nog op zoek naar een aantal onderdelen? Ook hiervoor komt u naar Cosign Graphic Systems BV. Wij bieden onze klanten een gemakkelijke manier om verbruiksartikelen aan te schaffen. In ons veelzijdige assortiment vindt u onder andere:

  • Spantangen- en moeren;
  • Smeermiddelen;
  • Snijaccessoires;
  • Frezen.

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod en wij hebben u natuurlijk veel meer te bieden. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u het beste even direct contact met ons opnemen door ons te bellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de producten zo snel mogelijk ontvangt.

U kunt altijd op ons rekenen

De dienstverlening van Cosign Graphic Systems BV gaat verder dan enkel het (op rol) snijden van materialen als folie en textiel. Zo kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige medewerkers omtrent advies of prijsspecificaties. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Cosign Graphic Systems BV als u belt naar +31 (0)13 5443147.

Wilt u meer weten over freesmachines?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht